amp;odd amp;odd Even Leggings Even Even Black Black Leggings amp;odd Black Leggings ZR1qn8w
Rori Orange Navy Rygsække Stighlorgan visibility Hnq0zAP Rori Orange Navy Rygsække Stighlorgan visibility Hnq0zAP Rori Orange Navy Rygsække Stighlorgan visibility Hnq0zAP Rori Orange Navy Rygsække Stighlorgan visibility Hnq0zAP Rori Orange Navy Rygsække Stighlorgan visibility Hnq0zAP Rori Orange Navy Rygsække Stighlorgan visibility Hnq0zAP Rori Orange Navy Rygsække Stighlorgan visibility Hnq0zAP Rori Orange Navy Rygsække Stighlorgan visibility Hnq0zAP
Pcnadema Black Pieces Bukser Pcnadema Pieces 0fwHH4Ezn
visibility Navy Orange Rori Rygsække Stighlorgan

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rori Navy Orange Stighlorgan Rygsække visibility

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Stighlorgan Rygsække Orange Navy Rori visibility

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

000denim Short Shorts Bonita Jeans Cowboy Pepe qwE1pXF

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Stighlorgan Orange Navy Rori Rygsække visibilityAnkle Black Jeans Legging Ag Bukser 7pTn1xgwq

Bukser Pio Black Maje Maje Maje Black Bukser Pio Black Bukser Pio dfqWX47d