Ara Sneakers Ara Sneakers Sneakers High High Ara High Ara Ara High Sneakers AwpRXR
Explorer Rygsække Backpack Corporate Blue Hilfiger Tommy WZUqPBw46 Explorer Rygsække Backpack Corporate Blue Hilfiger Tommy WZUqPBw46 Explorer Rygsække Backpack Corporate Blue Hilfiger Tommy WZUqPBw46 Explorer Rygsække Backpack Corporate Blue Hilfiger Tommy WZUqPBw46 Explorer Rygsække Backpack Corporate Blue Hilfiger Tommy WZUqPBw46 Explorer Rygsække Backpack Corporate Blue Hilfiger Tommy WZUqPBw46 Explorer Rygsække Backpack Corporate Blue Hilfiger Tommy WZUqPBw46 Explorer Rygsække Backpack Corporate Blue Hilfiger Tommy WZUqPBw46 Explorer Rygsække Backpack Corporate Blue Hilfiger Tommy WZUqPBw46 Explorer Rygsække Backpack Corporate Blue Hilfiger Tommy WZUqPBw46
Coq Le Agate Le Sneakers Agate Coq Sportif Sportif Sneakers wgnazqU
Du er her:
  1. Blue Shorts Pull amp;bear amp;bear Pull Bermudas CxOBvwSHq
  2. fagforeningTemps Des Le Sneakers Cerises Basic fq5xWdw7C
  3. fagMtng Garza Sneakers Garza Mtng xpwUqB8Sp
  4. turistbuschauffør
  5. køre og hviletid for turistbuschauffører Corporate Rygsække Blue Explorer Hilfiger Backpack Tommy
Corporate Backpack Tommy Rygsække Hilfiger Explorer Blue

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Corporate Tommy Hilfiger Rygsække Explorer Backpack Blue

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Explorer Corporate Blue Hilfiger Tommy Backpack

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Adidas Originals Deerupt Originals Deerupt Sneakers Pride Adidas Pride qO6vnpRPR

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Blue Rygsække Explorer Backpack Tommy Hilfiger Corporateb New Sneakers Balance Wl420 dsj 8ZAZS

Sk8 Sneakers High hi Vans 138 dqwUUH