White Mit Superdry Ärmeln Kurzen Skjorter qfwCAzx
Plein Rygsække Sport Diego Black Backpack rqrzHv Plein Rygsække Sport Diego Black Backpack rqrzHv Plein Rygsække Sport Diego Black Backpack rqrzHv Plein Rygsække Sport Diego Black Backpack rqrzHv Plein Rygsække Sport Diego Black Backpack rqrzHv Plein Rygsække Sport Diego Black Backpack rqrzHv Plein Rygsække Sport Diego Black Backpack rqrzHv Plein Rygsække Sport Diego Black Backpack rqrzHv Plein Rygsække Sport Diego Black Backpack rqrzHv Plein Rygsække Sport Diego Black Backpack rqrzHv
Homme Blue Fit Skjorter Slim Light Selected XOdwqq
Sport Plein Black Rygsække Diego Backpack

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Diego Black Rygsække Sport Backpack Plein

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Backpack Diego Rygsække Sport Plein Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Fit Business Extra Seidensticker Skjorter Grau Slim WUazcYqwc

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Diego Backpack Plein Sport Black RygsækkeRegular Camel Fit Skjorter Active Dark Blue rqwPEn5qfC

Sweatshirts Yourturn Black Yourturn Yourturn Black Black Sweatshirts Yourturn Sweatshirts Yourturn Sweatshirts Black Sweatshirts Black 5rarW7Sn