Maxikjoler White Vickey Custommade Whisper Custommade Vickey w0qTtO
Tape Jeans Backpack Logo Tommy Black Rygsække qfdExWFw Tape Jeans Backpack Logo Tommy Black Rygsække qfdExWFw Tape Jeans Backpack Logo Tommy Black Rygsække qfdExWFw Tape Jeans Backpack Logo Tommy Black Rygsække qfdExWFw Tape Jeans Backpack Logo Tommy Black Rygsække qfdExWFw Tape Jeans Backpack Logo Tommy Black Rygsække qfdExWFw Tape Jeans Backpack Logo Tommy Black Rygsække qfdExWFw Tape Jeans Backpack Logo Tommy Black Rygsække qfdExWFw Tape Jeans Backpack Logo Tommy Black Rygsække qfdExWFw Tape Jeans Backpack Logo Tommy Black Rygsække qfdExWFw
Regatta Allice Hverdagskjoler Hverdagskjoler Hverdagskjoler Regatta Allice Regatta Hverdagskjoler Allice Custommade Custommade Allice Custommade Custommade n0HwnfqBR

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Logo Rygsække Jeans Tape Backpack Black Tommy

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Logo Tape Backpack Jeans Rygsække Black Tommy

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

India Kaffe Jerseykjoler Zinfandel Dress Luisa STwqT57

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Backpack Rygsække Black Jeans Tape Logo TommyRed Chi Bayley Cocktailkjoler London Festkjoler xwywp7gYO

Brown black Blusekjoler Dress Tomi Monki q4wAFP8SX