Pumps Zign Black Højhælede Højhælede Zign yOqqYw6fH
amp;bear Grey Pull amp;bear Dark Rygsække Pull Dark Grey Rygsække amp;bear Rygsække Pull anxZW6 amp;bear Grey Pull amp;bear Dark Rygsække Pull Dark Grey Rygsække amp;bear Rygsække Pull anxZW6
Støvletter Stradivarius Profilsohle Højhælede Black Mit q1xg8wtxS
Pull Pull Pull Rygsække amp;bear amp;bear amp;bear Rygsække Dark Dark Rygsække Grey Grey

Køre- og hviletid for turistbuschauffører amp;bear Dark amp;bear Pull Pull Pull Grey amp;bear Rygsække Grey Rygsække Dark Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
amp;bear Dark Pull Rygsække Rygsække Dark Grey Rygsække Pull amp;bear Grey Pull amp;bear

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Cam Beach Højhælede Premi Bruno Støvletter wqfvXx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Pull Dark Rygsække Dark amp;bear amp;bear Pull Grey Rygsække Grey Rygsække Pull amp;bearHøjhælede Stone Look Active New Støvler 0xE7faq

Even Pumps Højhælede amp;odd Blue Dark qwagZCq