Even amp;odd Black pink Hverdagskjoler Even amp;odd Hverdagskjoler Black Even amp;odd pink Black Hverdagskjoler rrxSqgwn
Bag Portage Rygsække Empire Manhattan Black E0vZxqw6n Bag Portage Rygsække Empire Manhattan Black E0vZxqw6n Bag Portage Rygsække Empire Manhattan Black E0vZxqw6n Bag Portage Rygsække Empire Manhattan Black E0vZxqw6n Bag Portage Rygsække Empire Manhattan Black E0vZxqw6n Bag Portage Rygsække Empire Manhattan Black E0vZxqw6n Bag Portage Rygsække Empire Manhattan Black E0vZxqw6n Bag Portage Rygsække Empire Manhattan Black E0vZxqw6n
Blusekjoler Check Swing Be Embeliished Red Simply Dress xvSXwSq
Manhattan Rygsække Empire Black Portage Bag

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Portage Black Rygsække Bag Manhattan Empire

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bag Black Portage Manhattan Empire Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Checkdress Mcqueen Black Mcq Strikkjoler Pointelle Alexander Darkest 4CxfB

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Black Empire Bag Portage ManhattanEtuikjoler Only Black Black Only Only Only Black Etuikjoler Only Etuikjoler Black Etuikjoler Etuikjoler Only Black Etuikjoler Black pxAqH

Dress Hverdagskjoler Rabbit Jane Sister Gee Brown Bee qwIaw1xf