Vanderstorm Brown Jan Camillo Outdoor Jakke Z1Uvqdw6
Series Rygsække Floid Eastpak core Black 4qH4PFf Series Rygsække Floid Eastpak core Black 4qH4PFf Series Rygsække Floid Eastpak core Black 4qH4PFf Series Rygsække Floid Eastpak core Black 4qH4PFf Series Rygsække Floid Eastpak core Black 4qH4PFf Series Rygsække Floid Eastpak core Black 4qH4PFf
Superdry Superdry Outdoor Outdoor Jakke Blue YSdxxwq

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black core Series Eastpak Rygsække Floid

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Floid core Series Eastpak Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jakke Naketano Blue Let Dark Sommerjakker Ow5wBxzPqA

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

core Black Eastpak Floid Rygsække SeriesSuperdry Cobalt Superdry Vinterjakker Cobalt Vinterjakker Superdry Vinterjakker Cobalt Cobalt Vinterjakker Cobalt Superdry Superdry Superdry Vinterjakker awqfdAA

Robbie Anthracite Overgangsjakker Khujo Khujo Khujo Robbie Anthracite Overgangsjakker zqxvX6