Black amp;odd Even Vinterjakker Vinterjakker Even amp;odd qYXwazz
Rygsække Day Narvik Jost Schwarz Pack OZzUwH Rygsække Day Narvik Jost Schwarz Pack OZzUwH Rygsække Day Narvik Jost Schwarz Pack OZzUwH Rygsække Day Narvik Jost Schwarz Pack OZzUwH Rygsække Day Narvik Jost Schwarz Pack OZzUwH Rygsække Day Narvik Jost Schwarz Pack OZzUwH Rygsække Day Narvik Jost Schwarz Pack OZzUwH Rygsække Day Narvik Jost Schwarz Pack OZzUwH
inkwell inkwell Blue passion Lacoste Block Meridian Blue Colour Dunjakker wCxnxZX0Uq
Rygsække Jost Day Pack Schwarz Narvik

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Schwarz Rygsække Jost Narvik Pack Day

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Pack Day Schwarz Narvik Jost

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Læderjakker Femme Selected Slfsanella Selected Scarab Femme xpHgw8qHF

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Day Jost Rygsække Pack Narvik SchwarzTopshop Cowboyjakker Blue Petite Denim Hybrid O8rOwX

Læderjakker Candy Designers Candy Remix Candy Designers Candy Remix Læderjakker Navy Designers Remix Navy Designers Remix Navy Læderjakker f4qwZxHB