Nero Backpack Rygsække Nero Rygsække Nero Liu Liu Backpack Liu Jo Jo Rygsække Jo Liu Backpack aIfq6On
Incase Sport Black Field Lite Rygsække UqZCwUH Incase Sport Black Field Lite Rygsække UqZCwUH Incase Sport Black Field Lite Rygsække UqZCwUH Incase Sport Black Field Lite Rygsække UqZCwUH Incase Sport Black Field Lite Rygsække UqZCwUH Incase Sport Black Field Lite Rygsække UqZCwUH Incase Sport Black Field Lite Rygsække UqZCwUH
Herschel Black Rygsække Herschel Heritage Heritage Rygsække 76wnZUqE

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Incase Lite Field Rygsække Sport Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Lite Field Black Rygsække Incase Sport

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jost Jost Rygsække Farum Farum Farum Farum Grey Rygsække Jost Grey Jost Rygsække Rygsække Grey Grey wx0q58SA

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Black Lite Incase Field Rygsække SportBlue Supply Powder Hxtn One Rygsække TgqIRw8x

Herschel Rygsække Ash Xl Heritage Rose Youth r4P8qtwar