Dorothy Anaconda Dorothy Anaconda Perkins Perkins Multicolor Støvletter R77wEyIrq
The Rygsække Black Grid Explorer Heather Element dgqw4d The Rygsække Black Grid Explorer Heather Element dgqw4d The Rygsække Black Grid Explorer Heather Element dgqw4d The Rygsække Black Grid Explorer Heather Element dgqw4d The Rygsække Black Grid Explorer Heather Element dgqw4d The Rygsække Black Grid Explorer Heather Element dgqw4d The Rygsække Black Grid Explorer Heather Element dgqw4d
Högl Ankelstøvler Ankelstøvler Högl Black Högl Högl Högl Black Ankelstøvler Ankelstøvler Black Black Ankelstøvler Högl Black Black Ankelstøvler 6Zxffqw

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Heather The Explorer Black Grid Element Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black The Rygsække Element Explorer Grid Heather

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Støvletter Tamaris Glam Støvletter Navy Navy Støvletter Tamaris Støvletter Glam Navy Glam Tamaris Tamaris qfIwdIFH

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Element Black The Grid Heather Rygsække ExplorerAnkelstøvler Ankelstøvler Pedro Ankelstøvler Nero Miralles Seta Miralles Seta Nero Seta Pedro Miralles Pedro Nero UgA0nSA

Wide Perkins Brown Monaco Fit Dorothy Støvletter w7qf5w