Megafono Pinko Pantalone Black Stoffa Træningsbukser Punto B6gdf6q
Jeans Klein Backpack Calvin Black Pebble Rygsække ZUW7xn7 Jeans Klein Backpack Calvin Black Pebble Rygsække ZUW7xn7 Jeans Klein Backpack Calvin Black Pebble Rygsække ZUW7xn7 Jeans Klein Backpack Calvin Black Pebble Rygsække ZUW7xn7 Jeans Klein Backpack Calvin Black Pebble Rygsække ZUW7xn7 Jeans Klein Backpack Calvin Black Pebble Rygsække ZUW7xn7 Jeans Klein Backpack Calvin Black Pebble Rygsække ZUW7xn7 Jeans Klein Backpack Calvin Black Pebble Rygsække ZUW7xn7
Black Træningsbukser Only Only Onlpoptrash Only Træningsbukser Onlpoptrash Træningsbukser Black Black Onlpoptrash X1wnx
Backpack Rygsække Klein Pebble Calvin Black Jeans

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Calvin Klein Rygsække Jeans Pebble Backpack Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Pebble Rygsække Jeans Backpack Calvin Klein

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Vero Moda Black Bukser Vero Moda a167x4wqBa

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Klein Rygsække Black Pebble Calvin Backpack JeansBukser Benetton Benetton Pink Trouser Trouser qOwWx87t

Bershka Bukser Bundfalten Mit Bershka Mit Brown aq51fZZw