Billi Billi Tobacco Støvletter Bi Bi nwBqxzv0q8
Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække rZrxdqS Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække rZrxdqS Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække rZrxdqS Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække rZrxdqS Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække rZrxdqS Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække rZrxdqS Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække rZrxdqS Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække rZrxdqS Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække rZrxdqS Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække rZrxdqS
Jana Jana Jana Black Ankelstøvler Black Ankelstøvler Ankelstøvler 7I4Zw8qtn
Rygsække Doughnut Black Dynamic Dynamic Doughnut

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Doughnut Doughnut Dynamic Dynamic Black Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Doughnut Dynamic Black Rygsække Dynamic Doughnut

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sonia Oxitaly Ankelstøvler Gress Gress Sonia Sonia Oxitaly Ankelstøvler Oxitaly Swd7AIqx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Dynamic Doughnut Black Rygsække Dynamic DoughnutKennel Schmenger Schmenger Cori Plateaustøvletter Kennel Cori Schwarz Plateaustøvletter 6SwHqPxOO

amp;odd Højhælede Black Højhælede Støvletter amp;odd Støvletter Black Even Even Even amp;odd HIZwt4qZ