Only Vinterfrakker Only Iris Black Vinterfrakker wFX4zSqa
Rygsække Yourturn Rygsække Black Yourturn q44TSa Rygsække Yourturn Rygsække Black Yourturn q44TSa Rygsække Yourturn Rygsække Black Yourturn q44TSa Rygsække Yourturn Rygsække Black Yourturn q44TSa Rygsække Yourturn Rygsække Black Yourturn q44TSa Rygsække Yourturn Rygsække Black Yourturn q44TSa Rygsække Yourturn Rygsække Black Yourturn q44TSa Rygsække Yourturn Rygsække Black Yourturn q44TSa
Korte Black Black Henri Opus Korte Opus Henri Frakker Frakker Korte Korte Opus Henri Opus Henri Frakker Black WIgAq
Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Yourturn Yourturn Rygsække Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Schmuddelwedda Olive Parkaer Olive Schmuddelwedda Olive Parkaer Schmuddelwedda Parkaer Olive Schmuddelwedda Parkaer Schmuddelwedda tfYqY

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Rygsække Black Yourturn YourturnGreen Tailor Parkaer Tom Woodland Arctic qAwwI6

Schmuddelwedda Parkaer Yellow Parkaer Schmuddelwedda Schmuddelwedda Yellow Parkaer xT5p0nrPW5