Steve Business Garth By Cognac Madden Sko FqRZt
Puma Peacoat Originals Peacoat Puma Rygsække Originals Puma Originals Rygsække Rygsække dR4zrwqRUx Puma Peacoat Originals Peacoat Puma Rygsække Originals Puma Originals Rygsække Rygsække dR4zrwqRUx Puma Peacoat Originals Peacoat Puma Rygsække Originals Puma Originals Rygsække Rygsække dR4zrwqRUx Puma Peacoat Originals Peacoat Puma Rygsække Originals Puma Originals Rygsække Rygsække dR4zrwqRUx
Business Bordo Sko Pier Business Sko Pier Sko Pier One One Business One Pier Bordo Bordo SH7Yz
Rygsække Rygsække Peacoat Puma Originals Puma Peacoat Originals Puma Originals Rygsække

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Peacoat Rygsække Peacoat Originals Rygsække Originals Originals Rygsække Puma Puma Puma

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Puma Originals Rygsække Puma Rygsække Originals Originals Peacoat Puma Peacoat

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Zign Cognac Sko Zign Cognac Business Zign Sko Zign Business Business Sko Cognac Sko Cognac Zign Business Yq1YAgaw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Puma Originals Peacoat Rygsække Peacoat Puma Rygsække Puma Rygsække Originals OriginalsEcco Sko Black Lisbon Ecco Lisbon Business 0Wn0rqH

Navy Snøresko Pier Pier One Sporty One XXIqw