Bukser Stradivarius Stradivarius Hose Fliessende Fliessende Beige xqYI7gRw7
Navy Ii Nixon Origami Rygsække Midnight Backpack X6x7ExwS Navy Ii Nixon Origami Rygsække Midnight Backpack X6x7ExwS Navy Ii Nixon Origami Rygsække Midnight Backpack X6x7ExwS Navy Ii Nixon Origami Rygsække Midnight Backpack X6x7ExwS Navy Ii Nixon Origami Rygsække Midnight Backpack X6x7ExwS Navy Ii Nixon Origami Rygsække Midnight Backpack X6x7ExwS Navy Ii Nixon Origami Rygsække Midnight Backpack X6x7ExwS Navy Ii Nixon Origami Rygsække Midnight Backpack X6x7ExwS Navy Ii Nixon Origami Rygsække Midnight Backpack X6x7ExwS
Jada Vero Moda Jada Vero Chino Chino Brown Vero Moda Brown Moda wC158pqB5
Midnight Rygsække Origami Ii Navy Backpack Nixon

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Origami Backpack Nixon Navy Rygsække Ii Midnight

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Backpack Ii Rygsække Nixon Navy Midnight Origami

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jdy Jdy Træningsbukser Dark Træningsbukser Blue POZqXqwx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Origami Ii Navy Backpack Rygsække Nixon MidnightBukser Uva Black Marella Black Bukser Marella Marella Uva Uva Bukser qgxpBWwZ

Lacoste Live Bukser Live multico Savon Bukser Lacoste Px1UwqSP