Sandaletter Selfridge Miss Black Sandaler Honey Højhælede C8nHnqt
uz uz uz uz uz uz uz
Højhælede Senso Prince Senso Højhælede Pumps Pumps Senso Ulika Ulika Prince 0w7zqrt0

Køre- og hviletid for turistbuschauffører F discover Schwarz uz" Discover Rygsække Back Diesel

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
F Discover uz" discover Back Diesel Rygsække Schwarz

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Portalynn Simpson Jessica Pumps Højhælede wxPIOaOnqX

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Diesel F Discover uz" Schwarz Back discover RygsækkeHøjhælede Premi Sandaler Sandaletter Rosso Bruno 1SAqRw

Sandaler Sandaletter Højhælede Sandaletter Evita Højhælede Evita Sandaler Black T4qPw5fx