Hugo Hugo Dark Blazere Paul Paul Blue zSZH0zWn
Nike Sportswear Backpack 1 black Bronze Rygsække Af Muted CApFwxC Nike Sportswear Backpack 1 black Bronze Rygsække Af Muted CApFwxC Nike Sportswear Backpack 1 black Bronze Rygsække Af Muted CApFwxC Nike Sportswear Backpack 1 black Bronze Rygsække Af Muted CApFwxC Nike Sportswear Backpack 1 black Bronze Rygsække Af Muted CApFwxC Nike Sportswear Backpack 1 black Bronze Rygsække Af Muted CApFwxC Nike Sportswear Backpack 1 black Bronze Rygsække Af Muted CApFwxC Nike Sportswear Backpack 1 black Bronze Rygsække Af Muted CApFwxC Nike Sportswear Backpack 1 black Bronze Rygsække Af Muted CApFwxC Nike Sportswear Backpack 1 black Bronze Rygsække Af Muted CApFwxC
Carhartt Nimbus Wip Persimmon Carhartt Overgangsjakker Wip Nimbus vxqpES
black Backpack Muted 1 Sportswear Rygsække Nike Bronze Af

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Af Sportswear Backpack Rygsække black Bronze Muted Nike 1

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bronze Backpack black Rygsække Muted 1 Af Sportswear Nike

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Puffer Down Down Dunjakker Levi's® Levi's® Puffer Puffer Crimson Levi's® Dunjakker Crimson Down Dunjakker AIpdzpx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Bronze Rygsække Muted Nike Backpack Sportswear Af 1 blackRed Mars Penfield Overgangsjakker Red Mars Havelock Overgangsjakker Havelock Havelock Mars Red Penfield Penfield Overgangsjakker wBwZ4Cq

Serge Pariente Hood Brown Læderjakker Bomber fOqdzrxf