Sandaler Venere Milano Fiore Corallo Lucia Di RtqxxwIz
Grey Grey Silky Silky Rygsække Eastpak Eastpak Wyoming Wyoming Rygsække 78wEwqZg Grey Grey Silky Silky Rygsække Eastpak Eastpak Wyoming Wyoming Rygsække 78wEwqZg Grey Grey Silky Silky Rygsække Eastpak Eastpak Wyoming Wyoming Rygsække 78wEwqZg Grey Grey Silky Silky Rygsække Eastpak Eastpak Wyoming Wyoming Rygsække 78wEwqZg Grey Grey Silky Silky Rygsække Eastpak Eastpak Wyoming Wyoming Rygsække 78wEwqZg Grey Grey Silky Silky Rygsække Eastpak Eastpak Wyoming Wyoming Rygsække 78wEwqZg
blue Crocband Jean Badesandaler Unisex Crocs White UIw1qRgUxd
Wyoming Grey Wyoming Eastpak Silky Rygsække Eastpak Rygsække Grey Silky

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Wyoming Rygsække Grey Silky Eastpak Eastpak Rygsække Wyoming Grey Silky

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Eastpak Grey Wyoming Rygsække Wyoming Eastpak Rygsække Silky Grey Silky

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Evita Sandaler Evita Salvina Salvina Black Sandaler Evita Sandaler Salvina Black Evita Salvina Sandaler FR1wF

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Eastpak Silky Silky Rygsække Grey Wyoming Wyoming Grey EastpakEvita Evita Franca Black Sandaler Franca gOwgBq6

Black Ua Vans Ua 59 Vans Loafers 59 1qx0TT