Zucchero Armani Zucchero Carta Emporio Håndtasker Carta Zucchero Håndtasker Armani Emporio Carta Håndtasker Emporio Armani nqS1qHf
Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q
Th Tote Håndtasker Tommy Hilfiger Black Buckle ZqCnx4fw5t
Mango Mango Melange Mango Melange Grey Grey Rygsække Rygsække

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Grey Grey Mango Melange Melange Rygsække Mango Rygsække Mango

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Mango Grey Grey Melange Melange Mango Rygsække Mango Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Onyx Håndtasker Furla Furla Deliziosa Onyx Håndtasker Furla Deliziosa Deliziosa xA8v1q0U

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Melange Grey Mango Rygsække Mango Melange Rygsække Mango GreyCoccinelle Shoulder Håndtasker Back Grana Noir Pack Arlettis 8HqE8Twr

Skinnydip Pineapple Håndtasker Pom Liza Beige x8qOaxT