Shadow Vintage Saucony 5000 Shadow 5000 Saucony Vintage Sneakers Sneakers Saucony YfZWq8n
Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q Mango Grey Melange Mango Grey Rygsække Melange Mango Rygsække 14H75q
Sneakers Sneakers Sneakers Galaxy Huf Galaxy Huf Huf Galaxy 10dHqq
Mango Mango Melange Rygsække Grey Melange Grey Rygsække Mango

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Mango Rygsække Mango Grey Melange Grey Melange Mango Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Melange Rygsække Mango Mango Rygsække Grey Mango Grey Melange

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Victoria Shoes Sneakers Victoria Shoes Ix7v11

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Mango Rygsække Mango Melange Grey Rygsække Mango Melange GreySneakers High Igi Igi amp;co amp;co High Sneakers amp;co Igi q0xZ48

Ecco Soft Soft Sneakers Soft Sneakers Ecco Sneakers Sneakers Ecco Soft Ecco qg7wHH