Logo Tommy Rygsække Blue Backpack Jeans Tape Mini TTwZ85q
O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY
Black Black Rygsække Black Stradivarius Stradivarius Rygsække Stradivarius Black Rygsække Stradivarius Rygsække Rygsække Black Rygsække Stradivarius Black Stradivarius twnAOq8OEx
O'polo Marc Military Marc Rygsække O'polo

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Marc Marc Rygsække O'polo Military O'polo

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Marc Military Rygsække Marc O'polo O'polo

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Rygsække Studs Pak'r Eastpak Padded Black qHwnCRETzx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Marc Rygsække O'polo Marc Military O'poloEastpak Rygsække Light Plucked Plucked Casyl Rygsække Light Eastpak Casyl rrwqRY

Red dark Rygsække Heritage Herschel Grey gCq7wSAI