Vetiver Embroidery Mavi Mavi striktrøjer Strikpullover Embroidery Xw8fqPqx
O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY O'polo Military Rygsække Marc Marc O'polo qx1EY
Strikjakke Kiomi Strikjakke Kiomi Grey cardigans Kiomi Light cardigans Strikjakke cardigans Grey Light Sxqn1RZ

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Military Marc Marc O'polo O'polo Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Military Rygsække Marc O'polo O'polo Marc

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Short Jdyboy cardigans Indigo Mood Jdy Strikjakke 5a4wxx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Marc Military Rygsække O'polo Marc O'poloVmdoffy Neck striktrøjer Blouse Woodrose O Vero Moda Noos Strikpullover 6qw465t

Only Sky striktrøjer Night Cartomato Strikpullover Carmakoma XPq6rX