Leon Chimere Skjortebluser White Longue Femme Chemise amp; Manche Harper 4q6R4w
Superdry Rygsække Montana Montana Superdry Orange Rygsække 5x0qPS1wS Superdry Rygsække Montana Montana Superdry Orange Rygsække 5x0qPS1wS Superdry Rygsække Montana Montana Superdry Orange Rygsække 5x0qPS1wS Superdry Rygsække Montana Montana Superdry Orange Rygsække 5x0qPS1wS Superdry Rygsække Montana Montana Superdry Orange Rygsække 5x0qPS1wS Superdry Rygsække Montana Montana Superdry Orange Rygsække 5x0qPS1wS
Kiomi Bluser Bluser Black Kiomi Bluser Black Black Kiomi 1qz7xw
Superdry Superdry Montana Rygsække Montana Rygsække Orange

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Montana Rygsække Rygsække Montana Superdry Superdry Orange

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Superdry Montana Rygsække Montana Superdry Rygsække Orange

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Massimo Skjortebluser Dutti Grey Dutti Skjortebluser Grey Massimo Massimo qPxST

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Superdry Superdry Montana Montana Orange RygsækkeLadies Bracken Blouse Offwhite Bluser Molly a508pnqn

Modström Rose Bluser Jeffrey Bluser Frosty Rose Frosty Modström Modström Jeffrey Jeffrey q7TXvxSS