jakke Didriksons Jacket Hardshell Green Didriksons Hardshell jakke Jacket Didriksons Green Jacket zR7qwAZw
Kipling City Indigo Kipling Rygsække Pack City Rq5Rx6g Kipling City Indigo Kipling Rygsække Pack City Rq5Rx6g Kipling City Indigo Kipling Rygsække Pack City Rq5Rx6g Kipling City Indigo Kipling Rygsække Pack City Rq5Rx6g Kipling City Indigo Kipling Rygsække Pack City Rq5Rx6g Kipling City Indigo Kipling Rygsække Pack City Rq5Rx6g Kipling City Indigo Kipling Rygsække Pack City Rq5Rx6g Kipling City Indigo Kipling Rygsække Pack City Rq5Rx6g
Anthracite Feeston Ellesse Tights Tights Tights Feeston Ellesse Feeston Ellesse Ellesse Anthracite Anthracite WqXRAYPFwq

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Indigo Pack City Kipling Kipling City Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Indigo Rygsække City Kipling Pack Kipling City

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

1 Bergans 3 Solid Bjerke Charcoal in Parkaer 4zn1Zgwxqn

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Kipling City Kipling City Pack Indigo RygsækkeFarley Women's Vaude Stretch Pants Bukser Black qPcHp8U7

Half Zip Black Embossed Funktionstrøjer Nike Training Warm Performance Top Pro FqwwgtfxA