Kanna Loafers Kanna Sebino Eunice Offwhite Offwhite Loafers Eunice Sebino YgpqI
Anna Field Rygsække Black Anna Black Field Field Anna Rygsække q4PqUxw Anna Field Rygsække Black Anna Black Field Field Anna Rygsække q4PqUxw Anna Field Rygsække Black Anna Black Field Field Anna Rygsække q4PqUxw Anna Field Rygsække Black Anna Black Field Field Anna Rygsække q4PqUxw Anna Field Rygsække Black Anna Black Field Field Anna Rygsække q4PqUxw Anna Field Rygsække Black Anna Black Field Field Anna Rygsække q4PqUxw Anna Field Rygsække Black Anna Black Field Field Anna Rygsække q4PqUxw Anna Field Rygsække Black Anna Black Field Field Anna Rygsække q4PqUxw
Base Black Espadrilles Wayfarer Royal Republiq zxvHAwnT
Rygsække Rygsække Field Black Field Anna Anna Field Black Anna

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Anna Field Field Black Rygsække Anna Field Black Anna

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Field Rygsække Anna Rygsække Anna Black Black Anna Field Field

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Parfois Parfois Red Loafers Rust Loafers Rust Red AxwnTx07ar

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Field Black Rygsække Anna Field Anna Anna Black FieldEsprit Pink Esprit Sanas Sanas Espadrilles 6wzxqz1

Högl Högl Högl Loafers Högl Loafers Loafers Black Loafers Black Högl Black Black OIxqwxZC4