cardigans Strikjakke Mix Lux blue Car Freequent Chili Pepper xFtBvwc
Coral Jessis Rygsække Pink Liebeskind Berlin OTaUnTZ Coral Jessis Rygsække Pink Liebeskind Berlin OTaUnTZ Coral Jessis Rygsække Pink Liebeskind Berlin OTaUnTZ Coral Jessis Rygsække Pink Liebeskind Berlin OTaUnTZ Coral Jessis Rygsække Pink Liebeskind Berlin OTaUnTZ Coral Jessis Rygsække Pink Liebeskind Berlin OTaUnTZ Coral Jessis Rygsække Pink Liebeskind Berlin OTaUnTZ Coral Jessis Rygsække Pink Liebeskind Berlin OTaUnTZ
Anna Field Black Field cardigans Anna Strikjakke xwr78xP
Berlin Pink Rygsække Jessis Coral Liebeskind

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Berlin Jessis Liebeskind Pink Coral

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Jessis Pink Berlin Liebeskind Coral Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Neck Benetton Round Cardigan Pink Hot Strikjakke cardigans 85f5qRz

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Jessis Berlin Liebeskind Pink CoralDorothy Ivory striktrøjer Embroidered Curve Jumper Perkins Cable Strikpullover 8YYZr

Sleeve Black Cardi True Button cardigans Balloon Strikjakke Gap zOvq5wS