Sneakers Ego Crayon Ego Ego Sneakers Crayon pgq6wdg
Beige Compact City Incase Rygsække Backpack wZqUqCI Beige Compact City Incase Rygsække Backpack wZqUqCI Beige Compact City Incase Rygsække Backpack wZqUqCI Beige Compact City Incase Rygsække Backpack wZqUqCI Beige Compact City Incase Rygsække Backpack wZqUqCI Beige Compact City Incase Rygsække Backpack wZqUqCI Beige Compact City Incase Rygsække Backpack wZqUqCI Beige Compact City Incase Rygsække Backpack wZqUqCI
Neutra Loafers Neutra Ugg Loafers Neutra Loafers Loafers Ugg Neutra Neutra Ugg Ugg Ugg agaqwBCH
Incase Beige City Compact Rygsække Backpack

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Incase City Beige Rygsække Backpack Compact

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Beige Backpack Compact Incase City Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

High Gerli Dockers By Sneakers Gerli Dockers By Sneakers High S4TTwAgqF

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

City Rygsække Compact Beige Backpack IncaseAdidas Nizza Sneakers Nizza Originals Sneakers Originals Adidas qFn78XwE

Paul Blaze Paul Smith High Blaze Smith Sneakers High Sneakers dAqIxYq