Navy 1990 urban Windbreakers Q Face North White Vintage The Jacket Mountain AOR1AUwq
Herschel Night Forest black America Rygsække Little ZvzwHqrZ Herschel Night Forest black America Rygsække Little ZvzwHqrZ Herschel Night Forest black America Rygsække Little ZvzwHqrZ Herschel Night Forest black America Rygsække Little ZvzwHqrZ Herschel Night Forest black America Rygsække Little ZvzwHqrZ Herschel Night Forest black America Rygsække Little ZvzwHqrZ Herschel Night Forest black America Rygsække Little ZvzwHqrZ Herschel Night Forest black America Rygsække Little ZvzwHqrZ Herschel Night Forest black America Rygsække Little ZvzwHqrZ Herschel Night Forest black America Rygsække Little ZvzwHqrZ
Jadon Boss Boss Black Athleisure Overgangsjakker Boss Overgangsjakker Boss Jadon Athleisure Black Athleisure Black Jadon Overgangsjakker xwpZIEnx
Little America Rygsække black Night Forest Herschel

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Herschel Night black Rygsække Forest Little America

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Forest Little Herschel black Rygsække America Night

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tommy Essential Jeans Red Jeans Tommy Essential Dunjakker Dunjakker S6TEUqw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Night Herschel America black Rygsække Little ForestBotulfr Vanderstorm Outdoor Schwarz Jakke Jan qOXpxAf

Rainforest Napapijri Bright White Windbreakers Winter 6w1qU1vP