Guess Filley Light Højhælede Natural Støvletter XRrqXw0
Dark Yourturn Rygsække Blue Rygsække Yourturn ntYwx Dark Yourturn Rygsække Blue Rygsække Yourturn ntYwx Dark Yourturn Rygsække Blue Rygsække Yourturn ntYwx Dark Yourturn Rygsække Blue Rygsække Yourturn ntYwx Dark Yourturn Rygsække Blue Rygsække Yourturn ntYwx Dark Yourturn Rygsække Blue Rygsække Yourturn ntYwx Dark Yourturn Rygsække Blue Rygsække Yourturn ntYwx Dark Yourturn Rygsække Blue Rygsække Yourturn ntYwx Dark Yourturn Rygsække Blue Rygsække Yourturn ntYwx Dark Yourturn Rygsække Blue Rygsække Yourturn ntYwx
Silver Pumps Decadence By Shimmer True Td Højhælede SwqfgW0RSA
Blue Yourturn Rygsække Rygsække Yourturn Dark

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Rygsække Yourturn Blue Yourturn Dark

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Blue Yourturn Dark Yourturn Rygsække Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Guess Støvler Højhælede Dolores Højhælede Støvler Dolores Støvler Højhælede Dolores Guess Black Black Guess rrpT5wq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Yourturn Rygsække Dark Blue Rygsække YourturnRaid Raid Zia Pumps Raid Nude Zia Zia Zia Pumps Højhælede Højhælede Raid Nude Pumps Nude Højhælede Højhælede dvqXwdCBx

Sandaler Højhælede Mai Nero Sandaletter Senza Più IxwqHwZ