Gesprenkelt Orange Superdry Hammergrau Label Urban Hættetrøjer X4XSOqwdxa
Black Spiral Bags Perforated Little Rygsække nxYY6U0wq Black Spiral Bags Perforated Little Rygsække nxYY6U0wq Black Spiral Bags Perforated Little Rygsække nxYY6U0wq Black Spiral Bags Perforated Little Rygsække nxYY6U0wq Black Spiral Bags Perforated Little Rygsække nxYY6U0wq Black Spiral Bags Perforated Little Rygsække nxYY6U0wq Black Spiral Bags Perforated Little Rygsække nxYY6U0wq Black Spiral Bags Perforated Little Rygsække nxYY6U0wq
Seidensticker Grey Strikpullover Tailored Tailored Seidensticker striktrøjer UCOqZPw

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Bags Perforated Little Spiral Rygsække Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black Little Perforated Spiral Bags Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jan cardigans Vanderstorm Marine Strikjakke Agner gw7vqUaO

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Spiral Black Perforated Little Bags RygsækkeMelange Sweatshirts Sweatshirts Bordeaux Heritage Naketano Naketano Heritage p8Svq6W1Yw

Superdry Hættetrøjer Pink Pink Superdry Hættetrøjer Superdry Pink Hættetrøjer Superdry 6wnavx7aYq