Strikpullover Maje Strikpullover Mandou Maje Black Black Mandou striktrøjer striktrøjer Maje Mandou qgTwpASU
Doughnut Small Colorado Green Rygsække hazelnut Slate qrqTFxz5 Doughnut Small Colorado Green Rygsække hazelnut Slate qrqTFxz5 Doughnut Small Colorado Green Rygsække hazelnut Slate qrqTFxz5 Doughnut Small Colorado Green Rygsække hazelnut Slate qrqTFxz5 Doughnut Small Colorado Green Rygsække hazelnut Slate qrqTFxz5 Doughnut Small Colorado Green Rygsække hazelnut Slate qrqTFxz5 Doughnut Small Colorado Green Rygsække hazelnut Slate qrqTFxz5 Doughnut Small Colorado Green Rygsække hazelnut Slate qrqTFxz5 Doughnut Small Colorado Green Rygsække hazelnut Slate qrqTFxz5
Blue Crew striktrøjer Melange Lake Strikpullover Superfine Gant TUSfnqw7x

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Slate Small hazelnut Colorado Green Rygsække Doughnut

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække hazelnut Doughnut Small Slate Green Colorado

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Gmj Hooded Volcom White Gmj Hættetrøjer Gmj Volcom Hooded Volcom Hættetrøjer Hættetrøjer Hooded White Volcom White YFdqqW

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Colorado Doughnut Rygsække Slate Small Green hazelnutVila Rose Strikpullover Vifolkglam striktrøjer Ash rwfqrx6UC

Tommy Mari Sweatshirts Tommy Hilfiger Mari Blue Sweatshirts Hilfiger Bwnpzxan