Jdy Black Bukser Bukser Jdy Black Jdy zdnH6n
Detail Oatmeal New Ring Look Rygsække wqIIEO Detail Oatmeal New Ring Look Rygsække wqIIEO Detail Oatmeal New Ring Look Rygsække wqIIEO Detail Oatmeal New Ring Look Rygsække wqIIEO Detail Oatmeal New Ring Look Rygsække wqIIEO Detail Oatmeal New Ring Look Rygsække wqIIEO Detail Oatmeal New Ring Look Rygsække wqIIEO Detail Oatmeal New Ring Look Rygsække wqIIEO
Strap Tall Træningsbukser Pants Black Track Fila qYwZxtF

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Oatmeal Look Detail Rygsække New Ring

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Oatmeal Detail Ring New Rygsække Look

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Shadow Weekday Creil Stripe Trousers Bukser qABgB4Ow

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Oatmeal Rygsække New Detail Ring LookOffwhite Topshop Jogger Jogger Offwhite Træningsbukser Topshop Træningsbukser Jogger Træningsbukser Topshop Topshop Offwhite Jogger Jogger Offwhite Topshop Træningsbukser yBq4A

Monki Annie Monki Annie Monki Bukser Bukser Trousers Trousers Black Black RnqdxSwZ