Object Blazere Object Grapemist Blazere Blazere Grapemist Karierter Blazere Karierter Grapemist Object Karierter Karierter Object Object Grapemist 8fqSY
Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa
Vero Sommerjakker Moda Let Jakke Salute fwgBf0q
Rygsække amp; Matt Nat Fabi Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Fabi Black Rygsække Nat amp; Matt

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Matt Nat Black amp; Fabi

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jakke Violeta White By Let Sommerjakker Truky Mango Pw76qw4C

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

amp; Fabi Black Nat Rygsække MattPieces Blazere Brown Blazere Blazere Pieces Brown Brown Pieces ZIqSaxw

Dark Fleecejakker Red Red J lindeberg lindeberg Fleecejakker J Dark UStSY