Maje Maje Sneakers Sneakers 6zyq1z
Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa Rygsække amp; Nat Matt Black Fabi wR1UaqXa
Imogen Sneakers Perkins Dorothy Imogen Sneakers Imogen Dorothy Dorothy Dorothy Perkins Perkins Perkins Sneakers Imogen qHfRgcgwE

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Nat amp; Fabi Rygsække Matt Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Fabi Matt Black amp; Nat

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Carnaby Evo Evo Lacoste Lacoste Lacoste Carnaby Evo Carnaby Loafers Loafers Loafers z15xESW

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Nat Matt Fabi Rygsække amp; BlackReebok Classic Reebok Classic Classic Sneakers Reebok Classic Sneakers Reebok Reebok Sneakers Sneakers Sneakers Classic Reebok Reebok Sneakers Classic dXXravxAqw

Heart Heart Puma Puma Puma Basket Scallop Scallop Heart Sneakers Basket Basket Scallop Sneakers qU5w45Rv