Red Dreimaster Dreimaster Dark Dark Melange Red Melange Hverdagskjoler Dreimaster Hverdagskjoler 8q6wRxFvq
Rygsække Poppy Tommy Hilfiger Red Backpack A1Ywx0n6Bq Rygsække Poppy Tommy Hilfiger Red Backpack A1Ywx0n6Bq Rygsække Poppy Tommy Hilfiger Red Backpack A1Ywx0n6Bq Rygsække Poppy Tommy Hilfiger Red Backpack A1Ywx0n6Bq Rygsække Poppy Tommy Hilfiger Red Backpack A1Ywx0n6Bq Rygsække Poppy Tommy Hilfiger Red Backpack A1Ywx0n6Bq Rygsække Poppy Tommy Hilfiger Red Backpack A1Ywx0n6Bq Rygsække Poppy Tommy Hilfiger Red Backpack A1Ywx0n6Bq
More Lang Multi Black amp; Maxikjoler nngzBP
Hilfiger Red Backpack Poppy Rygsække Tommy

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Backpack Poppy Tommy Rygsække Red Hilfiger

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Backpack Red Hilfiger Poppy Tommy Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Multi rosso Jerseykjoler Tegame Pinko Abito nero Punto 6gI47wq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Red Tommy Hilfiger Backpack Rygsække PoppyBlue Hverdagskjoler amp;berry amp;berry Cashmere Hverdagskjoler Cashmere Mint Mint Blue amp;berry Mint WrS4rqn

Zalando Essentials Zalando Maternity Essentials Maternity Jerseykjoler Jerseykjoler Khaki Khaki ggrOxqwpf