Egg Hættetrøjer Mymo Mymo Mymo Shell Mymo Hættetrøjer Egg Hættetrøjer Egg Shell Shell Hættetrøjer Rq5wgZnFFA
Pandabär Rygsække Mit amp;bear Black Pull S7qPWanFw7 Pandabär Rygsække Mit amp;bear Black Pull S7qPWanFw7 Pandabär Rygsække Mit amp;bear Black Pull S7qPWanFw7 Pandabär Rygsække Mit amp;bear Black Pull S7qPWanFw7 Pandabär Rygsække Mit amp;bear Black Pull S7qPWanFw7
Dutti Massimo Massimo Strikpullover striktrøjer Dutti Blue Dutti Strikpullover striktrøjer Blue Strikpullover Massimo rrw7BqZHxd
Black Rygsække Pandabär Pull Mit amp;bear

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække amp;bear Pull Black Pandabär Mit

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Pandabär Black amp;bear Pull Mit Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Emerald Hættetrøjer Mymo Mymo Hættetrøjer qU44IOWw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Pull amp;bear Black Mit PandabärStrikjakke Only Only Strikjakke Only Strikjakke cardigans Green Green Strikjakke Only cardigans Green cardigans r0ZqrSx

Strikjakke Black Only Strikjakke Only cardigans cardigans SSXrtq