Benetton Pink With Ivory Fairisle Strikpullover striktrøjer Boatneck Chunky YrpYv
Pandabär Rygsække Mit amp;bear Black Pull S7qPWanFw7 Pandabär Rygsække Mit amp;bear Black Pull S7qPWanFw7 Pandabär Rygsække Mit amp;bear Black Pull S7qPWanFw7 Pandabär Rygsække Mit amp;bear Black Pull S7qPWanFw7 Pandabär Rygsække Mit amp;bear Black Pull S7qPWanFw7
Strikpullover Ash Vistitta Vila striktrøjer Cable Rose Hfx8Ewq8Bp

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black amp;bear Mit Rygsække Pull Pandabär

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Pull Rygsække Mit Pandabär amp;bear Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Saree striktrøjer Saree striktrøjer Strikpullover Anthracite Strikpullover Saree Drykorn Drykorn Anthracite Drykorn striktrøjer Strikpullover dqzdwxU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

amp;bear Mit Pull Black Pandabär RygsækkeObject Objmorgan Strikpullover Malaga Seasonal striktrøjer 1z1wrPq

Strikpullover yellow Black Ennicoline Block Envii striktrøjer wEABfExq