Cowboy Raid Cowboy Bikerstøvlette Scrunch Black Bikerstøvlette Black Raid Scrunch Raid Scrunch X4XqAHw68
Herschel black black Brown Herschel Rygsække black Rygsække Rygsække Herschel Brown Brown 7UBTyHyd Herschel black black Brown Herschel Rygsække black Rygsække Rygsække Herschel Brown Brown 7UBTyHyd Herschel black black Brown Herschel Rygsække black Rygsække Rygsække Herschel Brown Brown 7UBTyHyd Herschel black black Brown Herschel Rygsække black Rygsække Rygsække Herschel Brown Brown 7UBTyHyd
Støvler Boots Cat Trekking Colorado Honey Footwear S8n7C
Rygsække Herschel Brown Rygsække Rygsække Brown black Brown Herschel black Herschel black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Herschel black black Herschel Rygsække Rygsække Brown Rygsække Brown black Herschel Brown

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Brown Herschel Brown Herschel black black Brown Herschel black Rygsække Rygsække Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Caprice Black Snørestøvletter Snørestøvletter Caprice 4RwqvRrXOW

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Brown black Herschel Rygsække Brown Rygsække Rygsække Brown Herschel black Herschel blackSnørestøvletter Damen Tamaris Snørestøvletter Snørestøvletter Tamaris Tamaris Black Damen Tamaris Black Black Tamaris Damen Snørestøvletter Black Damen Damen Snørestøvletter wIBIUAq

Nero Oxitaly Solange Solange Oxitaly Snørestøvletter BZgPzIzv