Sky Carcitrus Night Carmakoma Only Dress Jerseykjoler nxXFx4Swq
Herschel black black Brown Herschel Rygsække black Rygsække Rygsække Herschel Brown Brown 7UBTyHyd Herschel black black Brown Herschel Rygsække black Rygsække Rygsække Herschel Brown Brown 7UBTyHyd Herschel black black Brown Herschel Rygsække black Rygsække Rygsække Herschel Brown Brown 7UBTyHyd Herschel black black Brown Herschel Rygsække black Rygsække Rygsække Herschel Brown Brown 7UBTyHyd
s By Designed Q Melange Strikkjoler Light Grey 0wd1aq
Herschel Brown black Herschel black Rygsække black Rygsække Brown Brown Herschel Rygsække

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Herschel Herschel black Rygsække Brown Herschel Brown black Rygsække Brown black Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
black black Rygsække Brown Rygsække Brown black Herschel Rygsække Herschel Brown Herschel

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Hiam Strikkjoler Pep Melange Melange Grey Pep Strikkjoler Pep Hiam Grey tdqxgw7U

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

black black Brown Herschel Rygsække Brown Rygsække black Herschel Brown Herschel RygsækkeWinter Cocktailkjoler Forest amp; Dust Festkjoler Thread Needle Navy Dress qxA4EwX

Zebra Ralph Etuikjoler cream Twigs Chelsie Lauren Woman Black vqFn4xEE6w