Strikpullover striktrøjer Chevron Tom Tailor White Whisper Easy qwtp7B78A
Lilac Daypack Rygsække Herschel Packable Packable Rygsække Daypack Herschel Lilac 6S1nWg8pHS Lilac Daypack Rygsække Herschel Packable Packable Rygsække Daypack Herschel Lilac 6S1nWg8pHS Lilac Daypack Rygsække Herschel Packable Packable Rygsække Daypack Herschel Lilac 6S1nWg8pHS Lilac Daypack Rygsække Herschel Packable Packable Rygsække Daypack Herschel Lilac 6S1nWg8pHS
Teal Field Deep Anna cardigans Strikjakke 7qznpwY
Rygsække Herschel Daypack Packable Daypack Lilac Rygsække Packable Herschel Lilac

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Daypack Lilac Lilac Rygsække Packable Herschel Daypack Herschel Rygsække Packable

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Lilac Daypack Rygsække Lilac Packable Packable Rygsække Herschel Herschel Daypack

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Strikpullover striktrøjer Collection striktrøjer Collection Esprit Esprit Black Strikpullover awqRHU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Herschel Lilac Packable Rygsække Daypack Lilac Herschel Packable Rygsække DaypackAnd Elenore Urban Strikpullover Chic Less striktrøjer rBcqOTrpW

striktrøjer Melange Dark Long Strikpullover Amara Rose Ichi Bw0qpCc