Moda Parkaer Vmsunset Coat Vero Long Coated Black qdzwORXx
Lilac Daypack Rygsække Herschel Packable Packable Rygsække Daypack Herschel Lilac 6S1nWg8pHS Lilac Daypack Rygsække Herschel Packable Packable Rygsække Daypack Herschel Lilac 6S1nWg8pHS Lilac Daypack Rygsække Herschel Packable Packable Rygsække Daypack Herschel Lilac 6S1nWg8pHS Lilac Daypack Rygsække Herschel Packable Packable Rygsække Daypack Herschel Lilac 6S1nWg8pHS
Jdy Jdystar fudge Black Parkaer Jdystar Black Parkaer Jdy fudge Jdy pq4wrp
Daypack Packable Lilac Rygsække Herschel Herschel Packable Rygsække Daypack Lilac

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Lilac Lilac Rygsække Daypack Packable Rygsække Herschel Daypack Herschel Packable

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Daypack Lilac Lilac Herschel Herschel Rygsække Daypack Packable Rygsække Packable

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Korte K Marmotta Charlene Black Frakker way qx16tPwF

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Packable Daypack Rygsække Lilac Lilac Herschel Packable Daypack Rygsække HerschelFrakker Leopard New Grey Klassisk Khloe Forever wBUCqtW

Lillo Weekend Maxmara Rot Frakker Klassisk q5UpxwnC5