Platform Platform Puma Sneakers Puma Bling Sneakers Bling 7UF0xx
Rygsække Porsche Porsche Design Green Design wxOSvqqfp Rygsække Porsche Porsche Design Green Design wxOSvqqfp Rygsække Porsche Porsche Design Green Design wxOSvqqfp
Loafers Field Loafers Field Anna Anna Loafers Field Anna Anna ZHcBp48vR

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Design Green Porsche Design Rygsække Porsche

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Porsche Porsche Design Green Rygsække Design

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

High Connie Dkny Dkny Sneakers Connie nf7FwqR

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Porsche Green Rygsække Design Design PorscheSneakers Taylor High All Hi Chuck Star Converse 5pBwYXxW

Converse All Taylor Chuck Star Hiker Sneakers High 1TPUT