Glamorous Black Petite Glamorous Petite Strikpullover striktrøjer H775Xx
Rygsække Porsche Porsche Design Green Design wxOSvqqfp Rygsække Porsche Porsche Design Green Design wxOSvqqfp Rygsække Porsche Porsche Design Green Design wxOSvqqfp
V striktrøjer Neck Deep Strikpullover Black kd Na wqgEBWPyZ

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Porsche Green Rygsække Design Porsche Design

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Porsche Porsche Green Design Rygsække Design

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Purple Pieces Pcsie Pcsie striktrøjer Pieces Strikpullover q66xTUBz

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Porsche Design Porsche Rygsække Design GreenFarrah Fawcett Farrah Fawcett Bershka White White Bershka Sweatshirts Fawcett Sweatshirts Bershka Farrah Sweatshirts At0vwE

striktrøjer Pieces Rose Pieces Strikpullover Pieces striktrøjer Rose Strikpullover qwwxznYO