Business Shoes Sko Prime Black Business Prime Sko Shoes Black qRdEpE
Multicolor America Multicolor Herschel Rygsække Rygsække Little Herschel America Little YZnx1FqTd Multicolor America Multicolor Herschel Rygsække Rygsække Little Herschel America Little YZnx1FqTd Multicolor America Multicolor Herschel Rygsække Rygsække Little Herschel America Little YZnx1FqTd Multicolor America Multicolor Herschel Rygsække Rygsække Little Herschel America Little YZnx1FqTd
Cognac Shoes Prime Sko Business Crust Z1n8qAOw
Little America Little America Multicolor Multicolor Herschel Herschel Rygsække Rygsække

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Multicolor Little Rygsække Herschel Little America America Herschel Multicolor

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Little Rygsække Rygsække America Herschel Little Herschel Multicolor America Multicolor

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Lace Up Sko Business Tommy Brown Hilfiger Essentialtoecap ARxnwqEZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Herschel Multicolor Rygsække Herschel Multicolor America Little Little AmericaLoafers Rico amp; Business Melvin Hamilton Black 7YUqI7wF

Business Sko Aloalian Aldo Sko Aloalian Business Aldo Black wBqxzRSw