Pier Jakkesæt One Blue Dark Blazere 77Wx1w6q
Coral Eastpak Padded Comfy Pak'r Rygsække r1AwIvx41q Coral Eastpak Padded Comfy Pak'r Rygsække r1AwIvx41q Coral Eastpak Padded Comfy Pak'r Rygsække r1AwIvx41q Coral Eastpak Padded Comfy Pak'r Rygsække r1AwIvx41q Coral Eastpak Padded Comfy Pak'r Rygsække r1AwIvx41q Coral Eastpak Padded Comfy Pak'r Rygsække r1AwIvx41q
Adidas Adidas Originals Træningsjakker Black Træningsjakker Adidas Originals Black q8RZEx1q

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Comfy Coral Eastpak Padded Pak'r Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Padded Comfy Rygsække Eastpak Pak'r Coral

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Brave Soul Dylan Vinterjakker Brave Vinterjakker Soul Dylan Black Brave Soul Black Dylan O7qwgxq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Eastpak Padded Pak'r Rygsække Coral ComfyChampion Windbreakers Windrunner Black Reverse Over Weave Pop PgPqHr

Vinterjakker Vinterjakker Black Seturn Black Khujo Khujo Seturn Khujo Seturn Vinterjakker EpZqa