Clarks Black Loafers Clarks Clarks Loafers Loafers Black Black 7qtd7Zrw
Rygsække Shop'r Padded Opgrade Green Eastpak 74fPyP Rygsække Shop'r Padded Opgrade Green Eastpak 74fPyP Rygsække Shop'r Padded Opgrade Green Eastpak 74fPyP Rygsække Shop'r Padded Opgrade Green Eastpak 74fPyP Rygsække Shop'r Padded Opgrade Green Eastpak 74fPyP Rygsække Shop'r Padded Opgrade Green Eastpak 74fPyP Rygsække Shop'r Padded Opgrade Green Eastpak 74fPyP
Del Burgundy Walk London Walk London Loafers wqRpxaPY
Eastpak Green Rygsække Shop'r Padded Opgrade

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Eastpak Opgrade Shop'r Padded Green Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Shop'r Padded Opgrade Eastpak Rygsække Green

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Doucal's Nero Loafers Doucal's Business Doucal's Nero Business Loafers OI6wq85

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Green Eastpak Shop'r Padded Rygsække OpgradeRalph Polo Lauren Thompsonpne Loafers Port v00Owx

Quasten Black Mit Dutti Massimo Loafers pTEq1R