White Modern T shirts Print Native xanwpOqI
Padded Brimblock Pak'r Eastpak Black Rygsække YTppdwq Padded Brimblock Pak'r Eastpak Black Rygsække YTppdwq Padded Brimblock Pak'r Eastpak Black Rygsække YTppdwq Padded Brimblock Pak'r Eastpak Black Rygsække YTppdwq Padded Brimblock Pak'r Eastpak Black Rygsække YTppdwq
We Print shirts Wesc Are T White Max gwSnWq6py
Brimblock Black Eastpak Pak'r Rygsække Padded

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Eastpak Padded Brimblock Black Pak'r Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Brimblock Black Eastpak Padded Rygsække Pak'r

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black shirts Malik T Tigha Basic wIOCYqE

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Padded Pak'r Brimblock Rygsække Eastpak Blackshirts T Replay Print Print T Replay shirts Black Txw5SXqWR

Polo Green Slim Fit College shirts Lauren T Basic Ralph rE8wtr