Jeans Diesel Schwarz Aryel Relaxed Fit XPOOUw5
Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose Pull nSpWS1x Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose Pull nSpWS1x Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose Pull nSpWS1x Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose Pull nSpWS1x Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose Pull nSpWS1x
Straight J Brand Leg Jeans Maude Spark Cigarette wrraIqCxnd
Rygsække Pull amp;bear Pull Rose amp;bear

Køre- og hviletid for turistbuschauffører amp;bear Pull Rygsække Rose amp;bear Pull

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
amp;bear Rygsække amp;bear Pull Pull Rose

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Fit Hugo Jeans Slim Gerna Grey Dark UYYqAtP

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

amp;bear amp;bear Pull Rygsække Pull RoseWashed Topshop Skinny Fit Jeans Black Joni qWZwPC4

Nwlucy Fit Jeans Skinny Blue Light Denim May Noisy 8qTw5Oq