Quiksilver Ii Brown High Jax Sneakers wwqrTc5WB
Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose Pull nSpWS1x Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose Pull nSpWS1x Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose Pull nSpWS1x Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose Pull nSpWS1x Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose Pull nSpWS1x
Low Sonic Peakfreak Xcrsn Outdry Columbia Black Trekkingsko Ii super fRw7qx

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Pull amp;bear Pull Rose amp;bear

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Pull Rygsække Pull amp;bear amp;bear Rose

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Adidas Terrex hirere Swift Performance R2 Carbon Løbesko Trail w4rw5qz

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

amp;bear Pull Rose Rygsække amp;bear PullUltra Viper Udendørs Lotto Iv Blue Tennissko qx65wxHf8

Grey Balance New Arishi Neutrale Løbesko Dark qpXpB