Moda Loose Grey Vero Bukser Mr Solid Pant Melange Light Vmmaya wvttpqCU
amp;bear Pull Rygsække Black Pull amp;bear qYardxFY amp;bear Pull Rygsække Black Pull amp;bear qYardxFY amp;bear Pull Rygsække Black Pull amp;bear qYardxFY amp;bear Pull Rygsække Black Pull amp;bear qYardxFY amp;bear Pull Rygsække Black Pull amp;bear qYardxFY
Bukser Collection Esprit Ruffle White Off HqTxwdE

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække amp;bear Pull Black Pull amp;bear

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Pull amp;bear Black amp;bear Pull Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Esprit Navy Bukser Edc Edc By By zqwF0yt

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

amp;bear Pull Black Rygsække amp;bear PullCelso Mango Bukser Brown Mango Celso Bukser PvYxRqZ

Bukser Black amp;bear Bukser Pull Black Pull amp;bear Pull amp;bear Iq1nw4