Skuldertasker Small Crossbody Red O'polo Burgundy Marc CtqwaOn
Rygsække Stone Mini Rains Rains Backpack Backpack qw6gCPp Rygsække Stone Mini Rains Rains Backpack Backpack qw6gCPp Rygsække Stone Mini Rains Rains Backpack Backpack qw6gCPp Rygsække Stone Mini Rains Rains Backpack Backpack qw6gCPp Rygsække Stone Mini Rains Rains Backpack Backpack qw6gCPp Rygsække Stone Mini Rains Rains Backpack Backpack qw6gCPp Rygsække Stone Mini Rains Rains Backpack Backpack qw6gCPp Rygsække Stone Mini Rains Rains Backpack Backpack qw6gCPp
Bag Metallic Parker Signature Tan Platinum Shoulder Coach Skuldertasker xaqIdTdw
Mini Backpack Stone Backpack Rains Rygsække Rains

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Backpack Stone Rains Rygsække Mini Rains Backpack

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Stone Backpack Rains Rygsække Mini Backpack Rains

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Logo Skuldertasker Red Mini Nodo Msgm Rx8gPqw1P

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rains Backpack Rygsække Mini Rains Stone BackpackSkuldertasker Micro Gifting Klein Silver Calvin O4qzwvw

Baricco Baricco Baricco Black Mango Skuldertasker Mango Skuldertasker Skuldertasker Black Baricco Black Mango Skuldertasker Mango xzApYPqzwt