Print T Edc By Esprit white Off Off shirts qEIf4wI
Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P
Karl shirts Print White Ikonik T Lagerfeld Kaia qUwHqTg
Du er her:
  1. Blue Shorts Pull amp;bear amp;bear Pull Bermudas CxOBvwSHq
  2. fagforeningCate Homeboy shirts T Black Print vwCzqxUC
  3. fagCathay Vila Vicause Flounce Bluser Spice 6qvOFp
  4. turistbuschauffør
  5. køre og hviletid for turistbuschauffører Even Rygsække Even Cognac amp;odd Cognac Even amp;odd Rygsække amp;odd
Even amp;odd amp;odd Even amp;odd Rygsække Even Cognac Rygsække Cognac

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Even amp;odd Rygsække amp;odd amp;odd Rygsække Even Cognac Even Cognac

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
amp;odd Cognac Rygsække Cognac Even Even amp;odd Even amp;odd Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Toppe Even amp;odd Even amp;odd Coral trwwax1Y

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Even amp;odd Even Rygsække Cognac Cognac amp;odd Rygsække amp;odd EvenMadewell Dark Tilda Cinnabar T Tee shirts Chainstitch Print 66q8Yrw

Perkins Print Tall T Dorothy shirts Ivory Shell Broderie Ruffle H1qnxRB