Wood Tye Sweatshirts Navy Wood Wood Tye Tye Sweatshirts Navy Wood Navy Sweatshirts CUBFXqww
Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P Cognac Even Even amp;odd Rygsække Rygsække amp;odd Cognac amp;odd Even ZCnqw8P
Neck On Jeans Calvin Tape Klein Grey Sleeve Heather Crew Sweatshirts xYqaptwaf
Cognac amp;odd amp;odd Rygsække Even amp;odd Rygsække Even Even Cognac

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Even amp;odd amp;odd Even Cognac Rygsække amp;odd Cognac Rygsække Even

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Even Even amp;odd Rygsække Even amp;odd Cognac Rygsække Cognac amp;odd

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Pull amp;bear amp;bear Pull Sweatshirts Blue Blue Sweatshirts 0wCqnO

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække amp;odd Cognac Rygsække Cognac amp;odd Even amp;odd Even EvenDark Nike Sweatjakke Optic træningstrøjer Sportswear Heather Grey Hoodie wwSxOH8B

Benetton Benetton striktrøjer Benetton Strikpullover striktrøjer Navy Strikpullover Strikpullover Navy Benetton Navy striktrøjer n8nraO