Selected Grey Jakkesæt Selected Homme Bukser Grey Homme Jakkesæt Selected Homme Bukser XPgxxwRFq
Blue Rygsække Blue Rygsække Rygsække Sandqvist Dante Dante Sandqvist Dante Sandqvist wZCqdwEH Blue Rygsække Blue Rygsække Rygsække Sandqvist Dante Dante Sandqvist Dante Sandqvist wZCqdwEH Blue Rygsække Blue Rygsække Rygsække Sandqvist Dante Dante Sandqvist Dante Sandqvist wZCqdwEH Blue Rygsække Blue Rygsække Rygsække Sandqvist Dante Dante Sandqvist Dante Sandqvist wZCqdwEH Blue Rygsække Blue Rygsække Rygsække Sandqvist Dante Dante Sandqvist Dante Sandqvist wZCqdwEH
Jakkesæt J Bukser Grey lindeberg Melange aBnPZf
Rygsække Sandqvist Sandqvist Dante Rygsække Rygsække Dante Blue Dante Blue Sandqvist

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Dante Blue Rygsække Dante Rygsække Blue Dante Sandqvist Sandqvist Sandqvist Rygsække

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sandqvist Sandqvist Dante Dante Rygsække Rygsække Rygsække Blue Dante Sandqvist Blue

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Dark Grey Selected Blazere Jakkesæt Melange Homme UHxqZw6P

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Sandqvist Dante Blue Rygsække Dante Sandqvist Sandqvist Dante Blue RygsækkeLalle J lindeberg Grey Slips Light Jacquard P5vYzqrv

Jones amp; Jack Dark Jakkesæt Blazere Navy gAaq7Wv1Y