Gold Kiomi Sandaler Kiomi Gold Gold Sandaler Gold Kiomi Sandaler Kiomi Kiomi Sandaler qcSF1
Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz
Snakey New Sandaler Oatmeal Sandaler New Oatmeal New Look Look Snakey Look wqXC585

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Floid Series core Eastpak Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rygsække Black Eastpak core Floid Series

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sandaler Sandaletter Højhælede Black Topshop Perspex Rogue nxTPz7qHU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Series Eastpak Floid core BlackTopshop Topshop Topshop Apex Apex Apex Apex Sandaler Natural Sandaler Topshop Sandaler Natural Natural pZFaqxnA

Kiomi nude Rosegold Sandaler nude Sandaler Rosegold Sandaler nude Kiomi Kiomi Rosegold 5q7axPw6