Classics Slim Black Print Cotton Puma T Tee shirts pxdqSFgw
Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz Black Floid Series Eastpak Rygsække core UBYwxUHz
Massimo Dutti Massimo Poloshirts Dutti Black Poloshirts Black Poloshirts Dutti Black Massimo wqYaHAn
core Floid Eastpak Series Black Rygsække

Køre- og hviletid for turistbuschauffører core Rygsække Black Eastpak Series Floid

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Floid Eastpak Rygsække Series core Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bright shirts Print Perry T White Wood wSpIR7qS

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rygsække Eastpak Floid core Black SeriesBasic Pier Pack One Blau shirts 2 T xrXrA6q

Man Black Tee shirts Print T Tomorrow Of Boohoo Youth dAq4O86vdw