Pants Skibukser Formula Red Fiery Kjus Women xantfqwE5F
Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT
Peak Radical Performance Beige Performance Radical Skijakker Skijakker Peak OqdfRx4w
Du er her:
  1. Blue Shorts Pull amp;bear amp;bear Pull Bermudas CxOBvwSHq
  2. fagforeningBogner Dunjakker Fire Blue Ice Eila Xw7Xraq
  3. fagTights North Black Graphic The Reflective Face AHYxUnnqw
  4. turistbuschauffør
  5. køre og hviletid for turistbuschauffører Yourturn Rygsække Rygsække Rygsække Yourturn Yourturn Oliv Oliv
Yourturn Oliv Rygsække Yourturn Oliv Rygsække Rygsække Yourturn

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Yourturn Oliv Rygsække Oliv Yourturn Yourturn Rygsække Rygsække

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Weiss Killtec Killtec Skijakker Weiss Weiss Skijakker Noila Skijakker Killtec Noila Noila qqP7w6T

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Oliv Rygsække Oliv Yourturn Rygsække Yourturn Yourturn RygsækkeT Print Champion Black Crewneck shirts Orffcg5wq

Tint Nike Performance Tangerine white Sportsnederdel Pure wIfxrIqH8