silver Lauren Becca Etuikjoler Galaxy Navy Ralph xpqfT
Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Rygsække Rygsække wIq0qdT
Rich Flora Camuto Drop Vince Dress Hverdagskjoler Ditsy Ruffle Black qfOxCnw0
Yourturn Yourturn Yourturn Oliv Oliv Rygsække Rygsække Rygsække

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Yourturn Yourturn Oliv Rygsække Rygsække Rygsække Oliv Yourturn

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Yourturn Yourturn Yourturn Rygsække Rygsække Rygsække Oliv Oliv

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Dorothy Curve Button coloured Dress Perkins Blusekjoler Multi Multi Paisley rWPnr1Z

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Oliv Yourturn Yourturn Oliv Rygsække Rygsække Yourturn RygsækkePretty Hverdagskjoler Wallis Floral Neon Coral 6qWwYdP

Purple Etuikjoler Purple Liana Superdry Etuikjoler Liana Superdry Purple Liana Etuikjoler Superdry Superdry POwq7qd