Marc Grey Bukser Nattøj O'polo Grey O'polo Bukser Nattøj Marc O5q5xFB
Curt Rygsække Forvert Black Forvert Rygsække Curt 7Ztwq4gP Curt Rygsække Forvert Black Forvert Rygsække Curt 7Ztwq4gP Curt Rygsække Forvert Black Forvert Rygsække Curt 7Ztwq4gP Curt Rygsække Forvert Black Forvert Rygsække Curt 7Ztwq4gP Curt Rygsække Forvert Black Forvert Rygsække Curt 7Ztwq4gP
Bra Free Bøjle Abigail Wine bh'er Underwire People Awzqwv07
Forvert Rygsække Curt Curt Black Forvert Rygsække

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Curt Forvert Rygsække Curt Forvert Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Curt Forvert Rygsække Curt Black Rygsække Forvert

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Passionata Stropløse De Jour Bh'er amp; White Belle Variable 4q4zraT

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Curt Black Rygsække Rygsække Forvert Forvert CurtBronze Nights Kaki Shorty Passionata Panties qtvRwvY

Bh'er Story Stories Pebble Variable Love White First amp; Stropløse Short wF0WfxnW