Black Sweatshirts Plus Twintip Sweatshirts Plus Twintip Black BPHq1wR6W
Nordic Bridge Backpack Black Still Rygsække Martin ZaBwf Nordic Bridge Backpack Black Still Rygsække Martin ZaBwf Nordic Bridge Backpack Black Still Rygsække Martin ZaBwf Nordic Bridge Backpack Black Still Rygsække Martin ZaBwf Nordic Bridge Backpack Black Still Rygsække Martin ZaBwf Nordic Bridge Backpack Black Still Rygsække Martin ZaBwf Nordic Bridge Backpack Black Still Rygsække Martin ZaBwf Nordic Bridge Backpack Black Still Rygsække Martin ZaBwf Nordic Bridge Backpack Black Still Rygsække Martin ZaBwf
Object Grey Strikpullover striktrøjer Light Melange Objvictoria Awxr4nAq
Black Still Rygsække Backpack Martin Nordic Bridge

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Martin Rygsække Still Nordic Backpack Black Bridge

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Nordic Black Backpack Martin Rygsække Bridge Still

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Rose cardigans Comma Strikjakke Strikjakke Comma nIfxnFqWg

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Backpack Bridge Rygsække Martin Nordic Still Blacktræningstrøjer Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer Green Sweatjakke Sweatjakke Mymo Mymo Green Sweatjakke Green Mymo Mymo Mymo Sweatjakke Green træningstrøjer pfwqngAI

Naketano træningstrøjer Green Sweatjakke Sweatjakke Naketano Green træningstrøjer tq4wTU6fO