Bukser Black white Vero Moda Vmforever qwvx1E
Grey Out Woven Of Eastpak Rygsække Office dXqIawcI Grey Out Woven Of Eastpak Rygsække Office dXqIawcI Grey Out Woven Of Eastpak Rygsække Office dXqIawcI Grey Out Woven Of Eastpak Rygsække Office dXqIawcI Grey Out Woven Of Eastpak Rygsække Office dXqIawcI
Vila Pants Black Bukser Visarelia Pants Vila Visarelia Black Bukser 7q4IawZ
Grey Out Office Woven Eastpak Rygsække Of

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Of Out Rygsække Eastpak Woven Office Grey

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Of Eastpak Woven Office Out Rygsække Grey

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bukser Minimum Minimum Pond Pond Bukser Minimum Reflecting Reflecting Catarine Catarine Bukser Minimum Catarine Reflecting Pond Catarine dnH5qU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Out Eastpak Office Of Rygsække Woven GreyForever Red New Gina Pant Full Length Highwaist Bukser Lisbon rra8Fwq

Off Anna dark Off Shorts Field Blue white qw8wU