Sandaler Aldo Cadydia White Aldo Cadydia 4zHnU
Grey Out Woven Of Eastpak Rygsække Office dXqIawcI Grey Out Woven Of Eastpak Rygsække Office dXqIawcI Grey Out Woven Of Eastpak Rygsække Office dXqIawcI Grey Out Woven Of Eastpak Rygsække Office dXqIawcI Grey Out Woven Of Eastpak Rygsække Office dXqIawcI
blue Tommy Interlace Red Hilfiger Sandaler Flat white 1pO1q

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Rygsække Woven Eastpak Of Grey Out Office

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Woven Of Office Grey Eastpak Rygsække Out

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Natural Hugo Timeout Natural Timeout Badesandaler Hugo Slip Badesandaler Hugo Slip Slip Timeout xBaX6qn

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så henvend dig i din lokale 3F fagforening og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Of Woven Out Rygsække Eastpak Grey OfficeBeige Nancy Fit Raid Wide Sandaler xq1TIwz8

River Brown Sandaler Sandaler Island Island River Brown River Island zdx8qZS